مطالعات از تغییر ۶۴ درصدی نتایج جستجو پس از آپدیت Google Possum خبر میدهند
بهروز رسانی اخیر Google Possum تاثیر زیادی در شرایط سئوی محلی داشته است.
برای آنهایی که نتایج جستجوی کسب و کارها را به طور منظم دنبال میکنند، واضح بود که تغییرات عظیمی در تاریخ ۱ سپتامبر به وجود آمده است. انجمن SEO به طور کلی در رابطه با این آپدیت بزرگ سکوت کرده، و من معتقدم دلیل آن این است که این آپدیت در وهلهی اول بر روی نتایج جستجوهای منقطهای/نقشهای اثر میگذارد.
وبسایتهایی مثل MozCast و Algoroo که نتایج جستجوها را دنبال میکنند، با بررسی تغییرات به وجود آمده در صفحات نتایج جستجو فهمیدند که آپدیت این الگوریتم تاثیر خیلی بزرگی بر روی چارتها به وجود نیاورده است. من فکر میکنم دلیل این اتفاق این است که پرسوجوهای منطقهای که منجر به نتایج ۳ تایی میشوند فقط بخش کوچکی از کل دادههایی هستند که این برنامهها آن را دنبال میکنند. یعنی اکثر صفحاتی که توسط این سیستمها دنبال میشود شامل نتایج ۳ تایی نیست و از این رو تغییرات بزرگی که در نتایج ۳ تایی صورت گرفته و لزوماً در نتایج این تحقیقات دیده نمیشود.
داشتم دنبال این میگشتم که به طور دقیق میزان تغییرات این الگوریتم را به دست بیاورم که وبسایت Bright Local را دیدم. این سرویس هم جستجوهای معمولی و هم جستجوهای محلی را بررسی میکند، و گزارشات را هم به صورت روزانه ثبت مینماید تا بدون در نظر گرفتن تاریخ رخداد قادر به اندازهگیری تغییرات بزرگ باشد.
از آنها خواستم تا نگاهی به نتایج ۱۳۰۷ کسب و کار مختلف که شامل ۱۴۲۴۲ کلمهی کلیدی میشد بیاندازند. سپس با هم تفاوت میان روز ۷ سپتامبر و ۳۱ آگوست (مربوط به قبل از بهروز رسانی Possum) را مقایسه کردیم.
نتیجهای که از میان همهی گزارشات به دست آوردیم به شرح زیر است:
- ۹ درصد کلمات کلیدی منجر به انتقال یک کسب و کار به بخش جستجوگر محلی شده درحالی که قبلاً آنجا نبوده است.
- ۱۱ درصد کلمات کلیدی نشانگر افزایش سه یا بیش از سه پلهای کسب و کار شده است.
- ۱۵ درصد کلمات کلیدی نشانگر افزایش یک یا دو پلهای کسب و کار شده است.
- ۳۵ درصد کلمات کلیدی هیچ تغییری در موقعیت کسب و کار ایجاد نکرده است.
- ۱۵ درصد کلمات کلیدی نشانگر افت یک یا دو پلهای کسب و کار بوده است.
- ۱۴ درصد کلمات کلیدی نشانگر افت بیش از سه پلهای کسب و کار بوده است.
به عبارت دیگر ۶۴ درصد کلمات کلیدی شاهد نوعی از تغییر بوده است.
همان طور که میدانیم نتایج جستجو بدون نیاز به آپدیت الگوریتم قابل تغییر هستند، ولی نکتهی مهم در این مسئله وسعت تغییرات است. برای مثال ۳۴ درصد کلمات کلیدی شاهد تغییرات قابل توجهی بوده است. و منظورمان از «تغییرات قابل توجه» یعنی جابجایی سه یا بیش از سه پلهای کسب و کارها، یا نمایش کسب و کارهایی است که پیش از این اصلاً در لیست سه صفحهی برتر (۶۰ جایگاه) Local Finder هم وجود نداشتند.
عکس زیر تصویر نتایج جستجوی عبارت Personal Injury Lawyer Las Vegas در Local Finder است که در سمت چپ نتایج مربوط به ۳۱ آگوست و در سمت راست نتایج مربوط به پس از آپدیت Possum را میبینید. فلش قرمز میزان سقوط یک کسب و کار، و فلش سبز ارتقای رتبهی کسب و کارها را نمایش میدهد. کادرهای قرمز و سبز نشانگر کسب و کارهایی است که به ترتیب ناپدید شده یا بر اثر این بهروز رسانی در این لیست اضافه شدهاند.
متخصصان سئو فعلاً با تحلیل تغییرات باید ببینند که چه عواملی که قبلاً در رتبهبندیهای محلی اهمیت داشته که با بهروز رسانی Possum تغییر کرده است. تا اینجا، من متوجه شدم که با توجه پیچیدهتر شدن الگوریتم گوگل و این که شرایط مانند سالهای گذشته دیگر چندان به تعداد بازدید یا دستهبندی کلمات کلیدی وابسته نیست، یافتن جواب روز به روز سختتر میشود.
این الگوریتم که آخرین تغییراتش برای هفته های گذشته بوده، به عنوان الگوریتم ساریگ یا صاریگ یا صاریغ هم شناخته می شود. من همیشه دوست دارم در مورد ویژگی حیواناتی که گوگل برای این موضوع آن ها را انتخاب می کند، سر در بیاورم به همین خاطر به شما هم توصیه می کنم کمی در مورد ساریگ بخوانید:
صاریغ یا ساریگ[۱] به گروهی از کیسهداران گفته میشود که انواع مختلف آنها جثههایی به اندازه موش تا گربه دارند و در قاره آمریکا، به ویژه جنگلهای آمریکای جنوبی یافت میشوند. صاریغهای ماده در زیر شکم کیسهای دارند که بچههای خود را در آن نگه میدارند. بچههای صاریغ هنگام خطر روی پشت مادر سوار میشوند و دم خود را به دم او میپیچانند. این جانوران از انواع متنوعی از غذاها تغذیه میکنند. از جمله مانند لاشخورها در میان آشغالها غذا پیدا میکنند. این انعطافپذیری در رژیم غذایی و محیط زیست صاریغ را قادر میسازد که بهسرعت جمعیتش را افزایش دهد.
صاریغهای نیمکره غربی از راسته دوزهدانیسانان (نام علمی: Didelphimorphia) و تیرهٔ دوزهدانیان (Didelphidae) هستند. نام علمی این راسته به دلیل داشتن دو زهدان در دستگاه تناسلی مادههای این جانوران گذاشته شده است.
درازای صاریغ بین هفده تا صد و چهار سانتیمتر و بلندی آن بین نه تا پنجاه و چهار سانتیمتر است. پای جلوی آن دارای پنج انگشت و پنجه، پای عقب دارای چهار انگشت ناخن دار به سمت بیرون و یک انگشت مشابه شست در سمت مخالف و بدون ناخن است. هر صاریغ پنجاه دندان دارد. بیشتر اعضای این گونه همه چیزخوار هستند و بیشتر ترجیح میدهند که از لاشه حشرات و جانوران تغذیه کنند. صاریغ زندگی شبانه دارد و در طول روز در لانه اش میخوابد و شبها شکار میکند. بیشتر برروی درختان زندگی میکنند البته یاپوک یا صاریغ آبی که در آمریکای جنوبی وجوددارد آبزی است. پای عقب این جانور دارای پرده برای شنا کردن است. صاریغ اگر خود را در خطر شکارشدن ببیند وانمود به مردن میکند که به آن «نمایش صاریغ» میگویند. بیشتر اعضای این گونه دارای کیسه شکمی مشخص هستند ولی بااین حال در برخی ازآنها در آمریکای جنوبی این کیسه ناقص شده یا ازبین رفتهاست. صاریغ ماده ممکن است تا هفده پستان در کیسه داشته باشد ولی بیشتتر آنها دوازده پستان دارند. ز چهار تا بیست و چهار رویان صاریغ که به آن جویز گفته میشود تنها هشت تا نه عدد آنها زنده میمانند. دوره حاملگی حدود سیزده روز است و نوزاد صاریغ حدود دو سانتیمتر درازا و شانزده گرم وزن دارد.
منبع اطلاعات صاریغ: ( ویکی پدیا )
- راز فروش حداکثری بازاریاب های بد عُنُق را فهمیدم
- آموزش سئو کردن پست های عکس دار با نمره عالی
- اگر تقویم محتوایم را زودتر راه می انداختم به نفعم بود
- نحوه کار کردن با وردپرس برای تولید محتوا